Asfalteringwerken Gaversesteenweg (N35) – wegenwerken

Op maandag 2 maart 2015 start het Agentschap Wegen en Verkeer met asfalteringswerken op de N35 in Deinze. Van zijstraat Ten Rodelaan tot zijstraat Krekelstraat wordt het wegdek grondig hersteld. De werken zullen ongeveer 2 weken duren. Bij slecht weer kan de planning wijzigen.

20141108-Gaversesteenweg-2

Over de werken
De werfzone loopt van het kruispunt met de Ten Rodelaan tot het kruispunt met de Krekelstraat/ Boomstraat. Het kruispunt met de Ten Rodelaan zit niet in de werfzone, het kruispunt met de Krekelstraat/Boomstraat wel. De aannemer legt eerst 2 nieuwe onderlagen aan. Daarboven komt een nieuwe toplaag in asfalt. Ook de fietspaden ter hoogte van het kruispunt met de Boomstraat/ Krekelstraat worden vernieuwd.

Fasering en omleiding
De N35 gaat volledig dicht. Alle doorgaand verkeer wordt omgeleid via Karreweg, E3-laan en Oudenaardsesteenweg (N494). Ook de fietsers rijden in beide richtingen om via Rijbroekstraat, Boomstraat en Eggestraat . Ter hoogte van de Eggestraat wordt een tijdelijke fietsoversteekplaats over de Gaversesteenweg aangebracht.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...