Kaas- en wijnavond Erasmusatheneum Deinze

Kaas-en WijnavondDe jaarlijkse kaas- en wijnavond is steeds een gezellig samenzijn, waarbij ouders, leraren, leerlingen en sympathisanten elkaar ontmoeten. Ook voor oud-leerlingen is dit een ideale manier om elkaar nog eens terug te zien in een leuke, ongedwongen sfeer.

De Kaas- en wijnavond gaat door op vrijdag 27 februari, van 18u tot 21u30 kan je aanschuiven aan het buffet. Iedereen wordt verwacht in de Erasmuszaal, Volhardingslaan 11, 9800 Deinze.

Wat mag je verwachten?
Een kaasbuffet met talrijke soorten kazen, een heerlijke, koude vleesschotel of een verrukkelijke, koude visschotel. Alles met aangepaste wijnen en verschillende streekbieren! Aansluitend wordt er koffie en gebak voorzien.
Gezien de grote opkomst de voorbije jaren, zullen we vanaf dit jaar werken met 2 buffetten en bars om een vlotte bediening te garanderen. Als je met meer dan 4 personen komt, reserveren we graag een aparte tafel voor je groep.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...