Kids Party te Deinze tijdens de krokusvakantie

Tijdens de krokusvakantie organiseert speelplein Doekeewa Deinze in samenwerking met de stedelijke jeugddienst naar jaarlijkse traditie een toffe Kids Party voor kinderen en jongeren van 7 tot 14 jaar oud. Dit jaar wordt er voor een ander concept gekozen, er staat een professionele kinderkaraoke op het programma in Brielpunt op woensdag 18 februari 2015 van 13.30 u. tot 17 u. De kostprijs bedraagt € 7,50 per kind, een drankje, overheerlijke hapjes en een professionele kinderkaraoke in samenwerking met Sound Dance Light inbegrepen.

Kids Party tijdens de krokusvakantie DeinzeZoals ieder jaar geeft speelplein Doekeewa Deinze er in de krokusvakantie weer een lap op. In samenwerking met de jeugddienst organiseren zij ook dit jaar een spetterende Kids Party.

Programma
Op woensdag 18 februari zijn alle kinderen en jongeren vanaf 7 jaar tot 14 jaar welkom op het partyadres in de grote zaal van Brielpunt, Mouterijdreef 22. De feestnamiddag gaat van start om 13.30 u. Om 14 u. barst de party los en dansen, zingen en swingen de kinderen tot ze helemaal uitgeswingd zijn. Samen met Sound Dance Light bezorgen we de kinderen een onvergetelijke namiddag met een fantastische karaoke. Natuurlijk zullen de animatoren van speelplein Doekeewa het goede voorbeeld geven en zelf al zingend de spits afbijten. Wie het podium niet op wil, kan ook gewoon met ons komen dansen en feesten.

Randanimatie
Daarnaast wordt er randanimatie voorzien, zo is er een heuse feestbar waar chique drankjes en lekkere hapjes verkregen kunnen worden. In het kapsalon en bij de grimestand worden de kinderen omgetoverd tot echte diva’s en divo’s. Het partygevoel zal zeker aanwezig zijn, wie wil mag bovendien verkleed naar de Kids Party komen.

Gratis opvang voor en na
Vroege feestgangers kunnen al vanaf 12.45 u. terecht in de gratis opvang. Om 17 u. is de fuif helaas afgelopen, maar zoals bij de aanvang is er ook dan nog gratis opvang voorzien tot 17.30 u.

Praktisch:

Wanneer: woensdag 18 februari 2015, vanaf 13.30 u. tot 17 u. – de party zelf start om 14 u.
Waar: in de grote zaal van Brielpunt, Mouterijdreef 22
Kostprijs: € 7,50 per kind, drankje en hapjes zijn inbegrepen

Inschrijven: wie graag wil komen meefeesten, dient vooraf in te schrijven, want het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven kan online via www.deinze.be/webshop of bij de stedelijke jeugddienst.

InfoStedelijke Jeugddienst, Mouterijdreef 22, 9800 Deinze, 09 381 68 51, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...