Primeur voor Nacht van de Mode

De 2de editie van de Nacht van de Mode is nu al een succes, alle kaarten zijn de deur uit. Het kon niet anders dan na de eerste succesvolle editie van vorig jaar dat het dit jaar terug een stormloop zou zijn om kaarten te bemachtigen voor dit prachtige evenement. Verschillende zaken uit Deinze laten hun mooiste collecties bewonderen op de catwalk en dit allemaal gebracht door een professionele crew en zorgvuldig gecaste modellen. De sfeer wordt volledig afgestemd op het product dat in de kijker staat. Een brede waaier aan kleding (dames-, heren- en kindermode) en modeaccessoires (schoenen, brillen, hoeden) vullen deze unieke avond.

Nacht van de mode Deinze

Aangezien de organisatie van de Nacht van de Mode toch iedereen wil laten meegenieten met wat de handelszaken uit onze regio te bieden hebben, gaan ze een stapje verder. Ze hebben de hulp in geroepen van InAnyEvent en Deinzeonline om het volledige evenement live uit te zenden.
Vrijdagavond kan iedereen van thuis deze spectaculaire show meevolgen vanop deze website, hou vrijdagavond dus zeker onze website in de gaten en laat je neerploffen in je luie zetel en geniet mee van dit prachtige evenement.

Tot vrijdag!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...