Voor alle gezinnen die met verlies of rouw geconfronteerd worden. Gezinsbond Deinze

Wanneer je als ouder of kind vroegtijdig het verlies van je partner of je mama of papa meemaakt, geraak je emotioneel in een knoop. Vaak durf je thuis je verdriet niet tonen en kan je over het gemis niet praten. Elk gezinslid heeft zijn verdriet, iedereen verwerkt dit op z’n eigen tempo en op zijn eigen manier.

Eén ding staat vast: het verlies moet een plaats krijgen in het gezin en het verdere gezinsleven.
Voor de opvoeding staat de ouder nu alleen. Op wie kan je terugvallen? Grootouders hebben ook verdriet, maar kunnen hun steentje bijdragen om de last in het gezin te verlichten.
Voor de kinderen is het de opgave om dit verlies een leven lang een plaats te geven, vooral op bijzondere momenten.

Manu Keirse, expert in het begeleiden van rouw- en verlieservaringen, brengt de lezing met vele voorbeelden en herkenbare situaties.
De gastspreker heeft een aantal publicaties over ‘rouwen’. Zijn boeken worden, met korting op de lidkaart van de Gezinsbond, te koop aangeboden op deze avonden..

Deze  lezing is bedoeld voor ouders en grootouders en volwassen kinderen, maar ook voor iedereen die met de opvoeding van kinderen te maken heeft.  Ook grootouders, opvoeders en leerkrachten zijn dus welkom.

Vrijdag 6 maart 2015 in Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat 1 A, 9800 Deinze, Deuren 19.30, begin 20.00. In VVK 5 € ADD 7 €. Leden van de Gezinsbond ontvangen 1 € op de lidkaart.

Inschrijven kan via mail bij  [email protected] en het  juiste bedrag (5 € ppn)  voor 1 maart februari  2015 overschrijven op Reknr. Gezinsbond Deinze : BE 18 442-7685151-65 (met vermelding:  “Kinderen rouwen” + aantal personen). Aan de deur betaal je 7 € ppn.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...