Wilgen knotten in Astene door Natuurpunt Deinze Zulte

Zaterdag 31 januari 2015 werden een aantal beheerwerken uitgevoerd door vrijwilligers en sympathisanten van Natuurpunt Deinze Zulte. Langs het wegeltje tussen “Zevenkoten” en de Achtmeersstraat te Astene werden wilgenrijen geknot en enkel houtkanten gesnoeid. Een dertigtal mensen kwamen een handje toesteken onder een stralende winterzon.

Wie zich onvoldoende wist op te warmen door de handen uit de mouwen te steken of aan deze winterzon, kon dit ongetwijfeld aan de vers gemaakte soep die tussendoor werd geserveerd. Wie kwam helpen, keerde in ieder geval niet van een kale reis terug: het gekapte en gesnoeide hout kon immers worden meegenomen. De volgende beheerwerken van Natuurpunt Deinze Zulte concentreren zich eerder in de komende lente: dan staan in de maand mei zowel lang het knuppelpad te Wontergem, langs Zeveren Planke en in de bijzondere biotoop van het Bisdonkstraatje te Zulte maaiwerken ingepland.

Wie erbij wil zijn en alvast zijn agenda wil blokkeren, vindt meer informatie terug op www.natuurpuntdeinzezulte.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...