Gaversesteenweg opnieuw afgesloten in april

Op maandag 30 maart starten herstellingswerken op de Gaversesteenweg in Deinze. Tijdens de heraanleg zorgde een lek in de riolering voor schade onder het nieuwe wegdek. De aannemer begint nu met de herstelling van de riolering en het wegdek. De werken zullen normaal gezien begin mei afgerond zijn.

20141108-Gaversesteenweg-4

Veiligheid primeert

Door een lek in de riolering ter hoogte van het kruispunt van de Gaversesteenweg en de Volhardingslaan in Deinze is tijdens de werken een verzakking van de rijweg ontstaan. Hierbij liep de waterleiding en een woning vlakbij ernstige schade op. Experts hebben eerst onderzocht hoe ze best de herstellingen zouden aanpakken zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen. Dit onderzoek is ondertussen afgerond en alles is nu in gereedheid gebracht. Vanaf 30 maart start de aannemer met de rioleringswerken en in een volgende fase met het herstel van het wegdek.

Omleidingen

Tijdens de werken is het kruispunt afgesloten en wordt het doorgaand verkeer richting E17 via de Oostkouterlaan, de Centrumlaan, de Oudenaardse Steenweg (N494), de E3-laan en de Karreweg omgeleid. De Gaversesteenweg aan de kant van het centrum is tijdelijk afgesloten en daarbij rijdt het verkeer nu via de Volhardingslaan en de Kortrijkstraat. Fietsers vanuit Gavere richting Deinze moeten omrijden via de Ten Rodelaan en de Poelstraat.

Bron: http://www.wegenenverkeer.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...