Nacht van de Steenuil door Natuurpunt Deinze Zulte

Uilen spreken tot de verbeelding van velen. Sinds oudsher zijn ze een symbool van wijsheid. Bovendien komen ze heel veel in boeken en sprookjes voor. Het zijn dan ook bijzondere dieren.

steenuilFoto: Natuurpunt

Tijdens de Nacht van de Steenuil op zaterdag 21 maart 2015 richt Natuurpunt Deinze Zulte haar pijlen op de steenuil (enkel figuurlijk uiteraard). Wil je meer te weten komen over de kleinste uilensoort in onze omstreken, kom dan zeker eens langs in zaal ‘De Vlasschuur’ te Gottem. Niet alleen geven vier gidsen een woordje uitleg over de Steenuil, we gaan er ook daadwerkelijk naar op zoek! Dat is niet zo vanzelfsprekend, want onze ogen zijn niet zo goed ontwikkeld als deze van de steenuil. Bovendien kunnen uilen onhoorbaar vliegen. Maar toch is er goede hoop dat we er enkele te zien krijgen in de avondschemering.

Iedereen (jong en oud, leden en niet-leden) is welkom op deze gratis activiteit van Natuurpunt Deinze Zulte, de Steenuilenwerkgroep en JNM jongeren. Vooraf reserveren is niet vereist. Het einde is voorzien omstreeks 21u.

Wanneer: zaterdag 21 maart 2015 om 19u
Waar: zaal ‘De Vlasschuur’ te Gottem (Ardense Jagersstraat Vinkt 2, 9800 Deinze)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...