Nick Hollevoet doet het binnenkort met Bo’drams

Nick Hollevoet de belleman van Deinze, de Geert Hoste van Deinze en de bartender van de markt, laat terug van zich horen.  Binnenkort laat hij Suzanne op de markt in Deinze achter zich. Suzanne kreeg trouwens de naam van zijn oma mee, dus er blijft wel altijd een stukje van Nick in Suzanne achter.

Na zijn horeca avontuur in Deinze gaat hij de Gentse binnenstad onveilig maken met een leuk en tof horeca project. Bo’drams zal zijn zaak heten, en zich volledig toespitsen op boterhammen.

Een broodjeszaak zonder broodjes, maar met echte boterhammen. Originalitiet en nostalgie op een leuke, moderne wijze gebracht.

Van een boterham met choco tot eentje met carpaccio, pesto, rucola en pijnboompitten. Van gehakt, over huuf’flakke tot krabsla en smout met bruine suiker ook koffie en dagverse soep om af te halen.
Geen idee of de invloed van zijn nederlandse vriend ermee te maken heeft, maar mocht het zo zijn dan zal er zeker ook een broodje kroket op de kaart staan.

Nick met zijn 26 lentes blijft dus niet bij de pakken zitten en doet waar hij zin in heeft. Na zijn zorgsector avontuur doet hij dus verder in de horeca. Het is en blijft een bezige bij.

Zijn nieuwe zaak zal je kunnen terugvinden in de Bennesteeg 1b een zijstraat van de veldstraat, in de schaduw van het belfort.

Hij laat zeker Deinze niet achter zich en laat ons zeker niet in de steek. Hij blijft in Deinze wonen en hij blijft zetelen in de stedelijke Cultuurraad, de Museumraad en het Canteclaer comité, waar hij deze week bevestigd heeft dat hij de organisatie van prins en prinses verkiezing terug voor zijn rekening zal nemen.

Ook Theater NiHo blijft zijn thuisbasis Deinze behouden met een groot project die op til staat dit najaar, de conferences waren sowieso voorzien om na 5jaar een pauze te houden… maar misschien staat er wel een nieuwe (algemene) comedyshow op til voor het voorjaar van 2016… ook blijf hij minstens tot maart 2016 Belleman van Deinze.
Tijdens de Schotse dagen nu in augustus gaat het Belgisch kampioenschap door, waar Nick voluit voor de titel zal gaan!

We wensen alvast Nick alle succes toe!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...