Oscar Van Neste oudste inwoner van Deinze

Tijdens de week van de zorg brachten Vlaams Parlementslid Sabine Vermeulen en haar collega Volksvertegenwoordiger en burgemeester van Dentergem Koenraad De Groote een bezoek aan Oscar Van Neste, de oudste inwoner van Deinze. Oscar is recent 103 jaar geworden en verblijft sinds 2010 in het rusthuis op Ten Bosse.​ Voorheen was hij woonachtig in Dentergem.

Oscar Van Neste

“Oscar genoot van de verrassing en was blij zijn Dentergemse burgemeester nog eens terug te zien.”, zegt Sabine Vermeulen. “Tijdens de week van de zorg mag er ook extra aandacht gaan naar het verzorgend personeel dat zeker een pluim verdient. Oscar is alleszins zeer tevreden van de mensen die hem dagelijks omringen!”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...