Start2Tennis aanbod Koninklijke Deinze TennisClub

Tennisschool Tactics biedt deze lente en zomer Start2Tennis (S2T) aan op te terreinen van Koninklijke Deinze TennisClub (Kouterlosstraat 125, 9800 Deinze).Start2Tennis is speciaal ontworpen door Tennis Vlaanderen met de bedoeling tennisclubs te helpen bij het vinden van nieuwe leden en hen op de juiste manier te begeleiden in deze sport en te integreren in de club.

tennis

Vermits niet iedereen op voorhand weet of hij/zij deze mooie sport wel leuk zal vinden, is dit kennismakings- en lessenprogramma speciaal op jullie maat geschreven. Zij zorgen voor professioneel materiaal en een aangepast lessenprogramma. Wie inschrijft, betaalt in eerste instantie enkel het lessengeld (geen clublidgeld). Uiteraard moet je wel nog eigen kleren en schoenen voorzien.

Meer info kan ook terug gevonden worden op hun website

Mail: [email protected] – Web: www.tennisschooltactics.com
Facebook: Tennisschool Tactics | Koninklijke Deinze TennisClub

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...