Driespoort Shopping Deinze steunt de Speelstraat Deinze

Driespoort Shopping Deinze sponsort samen met Albert Heijn vandaag de drankjes voor de medewerkers van de Speelstraat Deinze 2015. Deze morgen  hebben  Hendrik De Keukeleire/Driespoort Shopping Deinze en Bart De Bast/Albert Heijn Deinze aan een delegatie van de stedelijke jeugdraad de drankjes officieel overhandigd. Alle 9 jeugdafdelingen krijgen voor de medewerkers 24 drankjes.

De Speelstraat Deinze 2015 gaat omwille van het mindere weer vandaag door in de Brielpoort, vanaf 13.30u.

Driespoort Albert Heijn Deinze

Driespoort Shopping Deinze draagt alle jeugdverenigingen van Deinze een warm hart toe. Al eerder dit jaar in februari, ondersteunde Driespoort Shopping Deinze het jaarlijkse event Checkpoint, door communicatieve ondersteuning te bieden via spandoeken, via een led scherm en via sociale media.  De wederkerigheid van de jeugd is groot.  Driespoort Shopping Deinze werd geliefd en gedeeld op menig jeugdige facebook pagina’s!  Het liefdesverhaal wordt nu vervolgd.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...