KFC Sparta Petegem kampioen

Het kon niet uitblijven, na een succesrijk seizoen kon vandaag het verschil gemaakt worden. Thuis tegen Harelbeke op de voorlaatste speeldag kon de buit binnen gehaald worden, Sparta Petegem deed er alles aan om de titel binnen te halen.

petegem_8

Rienes Vanborm zorgde voor de 1-0 voor Sparta Petegem. Volgend jaar mag Sparta Petegem in derde klasse zijn kunsten tonen. Het regenweer zorgde er toch voor dat de supporters talrijk aanwezig waren en stonden als 1 blok achter hun ploeg. In de tribunes was de sfeer top en was het drummen om de bal te kunnen volgen.

petegem_18

Bekijk ons uitgebreid foto album van deze overwinning.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...