Deinse dialogen met Herman Van Rompuy

Een dialoog tussen jong & ervaren op basis van een goed boek in een mooi decor, dat is het concept van ‘Deinse dialogen’, een initiatief van schepen Rutger De Reu. Na het grote succes van de eerste editie met vice-premier Steven Vanackere vindt op donderdag 21 mei in boekhandel Letters & Co op de markt van Deinze de tweede editie plaats met niemand minder dan afscheidnemend Europees president Herman Van Rompuy. Rutger De Reu gaat met hem in dialoog naar aanleiding van zijn boek ‘Europa in de storm: lessen en uitdagingen’.

Deinse dialogen met Herman Van Rompuy“Met Herman Van Rompuy die niet enkel jarenlang in het centrum stond van de binnenlandse, maar ook van de internationale politiek belooft deze tweede editie van Deinse dialogen opnieuw een erg boeiende avond te worden. Hij biedt ons een unieke kans om met hem in dialoog te gaan over zijn ervaringen en kennis, iets waar ik als jong politicus enorm naar uitkijk”, aldus schepen De Reu. Nadien biedt Herman Van Rompuy de mogelijkheid om zijn werk te signeren. Wilt u er graag bij zijn dan is snel inschrijven de boodschap, want het aantal plaatsen is beperkt.

Deinse dialogen met Herman Van Rompuy
Donderdag 21 mei, 20u
Letters & Co, Markt 1, Deinze
Inschrijven via: [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...