Sabine Vermeulen veilt kunstwerk voor Kom op tegen Kanker

Vlaams Volksvertegenwoordiger Sabine Vermeulen biedt een zelfgemaakt kunstwerkje aan op de ‘Kom op tegen Kanker Veiling’. Op deze ebay-veiling veilen N-VA- parlementsleden een originele activiteit of verzamelobject ten voordele van Kom op tegen Kanker.

monoprint Sabine Vermeulen“We kennen allemaal wel iemand in directe familie-of vriendenkring die aan deze vreselijke ziekte lijdt of de strijd verloren heeft. De steun aan het wetenschappelijk onderzoek is bijzonder belangrijk. Daarom wil ik op een eigen manier helpen door het veilen van een zelfgemaakte monoprint op de Kom Op Tegen Kanker Veiling. Ik bied een zelfgemaakte monoprint aan.  Dit is een druktechniek waarbij slechts één afdruk kan worden gemaakt.  Dus kunnen we spreken van een unieke ‘Vermeulen’.”

Hoe meedoen? Breng voor 3 mei een bod uit op deze actie op Ebay!

www.n-va.be/veiling

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...