Seniorenbal in de Brielpoort op 23 april

In het kader van de BOEBS (‘blijf op eigen benen staan’)-campagne ‘dans je leven lang’, organiseert het stadsbestuur van Deinze in samenwerking met de seniorenadviesraad en ziekenzorg een seniorenbal op donderdag 23 april 2015, van 14 tot 17 u. in de Brielpoort. Animator van dienst is Eddy Vroman. De toegang is gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Break Dance Break Dancer City Show Street Artist · Free Photo

Een dagelijkse portie beweging zoals het uitvoeren van huishoudelijke taken, wandelen, fietsen, zwemmen of het uitvoeren van specifieke oefeningen om evenwicht, spierkracht en uithouding te verbeteren is belangrijk, ook voor senioren. Het houdt hen gezond en hierdoor wordt het valrisico verminderd waardoor ze veel langer zelfstandig kunnen leven.

Dansen is bewegen, maar veel leuker. Na het succes van de dansnamiddag voor senioren van vorig jaar organiseert het stadsbestuur in samenwerking met de seniorenadviesraad en ziekenzorg in de kader van de BOEBS (‘blijf op eigen benen staan’)-campagne ‘dans je leven lang’ op donderdag 23 april 2015 een heus seniorenbal. Het bal wordt geopend door burgemeester Jan Vermeulen en geanimeerd door Eddy Vroman, welgekend als de vaste presentator-entertainer op het jaarlijkse seniorenfeest. Alle 55-plussers van Deinze worden hierop uitgenodigd. Dans je liever niet? Kom dan zeker langs voor de gezellige sfeer.

Praktisch:
Wanneer: donderdag 23 april 2015, van 14 tot 17 u.
Locatie: Brielpoort, L. Matthyslaan 9, Deinze
Prijs: gratis, vooraf inschrijven is noodzakelijk! Dit kan bij de dienst sociale zaken

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...