Food Farm Fiësta in Deinze #streetfood

Sinds vrijdag kan men in Driespoort genieten van Food Farm, de culinaire compagnie van Food Farm Fiësta slaat zijn tenten op in Driespoort Shopping Deinze. Foodtrucks en chefs geven er nog tot morgenavond het beste van zichzelf in een entertained kader.

Het basisrecept blijft gelijk: foodtrucks en chefs, bartenders, kunstenaars en dj’s goed door elkaar mixen en op een schoon bord presenteren. Op de menukaart staan verse en lekkere producten in getemperde porties aan getemperde prijzen. Alles is proef-proof. Zo eet u ongegeneerd van meerdere walletjes naar eigen smaak en goesting.

FoodFarmFiësta

Meer foto’s in ons Facebook album – klik hier

Een greep uit het aanbod: de Belgische tapas van ‘Amuse Amusant’ zijn een verrassende starter. Of u kiest voor de garnaalkroket bij ‘Fishbar de Crevette’. Ontdekt u liever de smaak van Mexico? Passeer dan zeker langs de kleurrijke caravan ‘Monba’ voor een knapperige taco. ‘Bulls and Dogs’ toont met zijn gepimpte hot-dogs geheid hoe je fastfood omtovert tot soulfood. Achteraf gaat u gezellig op de koffie bij Kaffeest.

Side-dishes
De combinatie met verfijnd entertainment maakt van Food Farm Fiësta een belevenis voor alle zintuigen. U laat zich onder handen nemen in de Massagemobiel of neemt plaats in de luie zetel van Barbier Tom. Opgefrist bent u klaar voor een snuifje cultuur: een tentoonstelling in een zeecontainer met originele tekeningen van illustratrice Kaatje Vermeire. De creatieve kids kunnen op zondag zelf aan de slag tijdens de knutselworkshops van Caroline Bée.
Daarenboven wordt er niet alleen aan de kookplaten, maar ook aan de gewone platen gedraaid: van zeemzoet tot hot ’n spicy, ook onze DJ’s hebben smaak!

Bartenders
Hier en daar botst u op een rustpunt, een zithoek. Intiem en retro. U drinkt er een glas met uw beste maten, met nieuwe vrienden. De bartenders serveren een unieke gin&tonic uit het assortiment met 60 soorten gin. Expert Pierre De Letter helpt u graag bij het maken van een keuze afgestemd op uw persoonlijke smaak. Liefhebbers van de ambervariant kunnen hun hart ophalen aan de verfijnde whiskybar. Whisky Import Belux is exclusieve importeur van een uitgebreid gamma bijzondere whiksy’s en whiskylikeuren. En lekker gewoon kan gewoon ook.

Praktisch
Inkom is gratis. Eten en drinken uiteraard niet. U hoeft vooraf niet te reserveren. Er is parkeergelegenheid op de site. Uitgebreide info vindt u terug op de website www.foodfarm.be of facebookpagina www.facebook.com/foodfarmfiesta.
Vindt u geen antwoord op uw vraag? Neem gerust contact op met de organisatoren via het contactformulier op de website, zij helpen u graag verder!
Openingsuren:
Zaterdag 18/4: 17u-00u – Zondag 19/4: 11u-22u
Driespoort Shopping Deinze, Gaversesteenweg 54, 9800 Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...