Speelstraat in Deinze

Op zondag 26 april 2015 wordt iedereen, van 13.30 u. tot 17 u. op de speelstraat verwacht. De speelstraat vindt plaats op het centrale gedeelte van de Markt, die de hele dag verkeersvrij wordt gemaakt. Al is het op de markt we noemen het speelstraat 😉

Met de organisatie van de speelstraat wil Jeugdraad Deinze de jeugd opnieuw bewust maken van het feit dat buiten spelen nog altijd het leukst is. De nadruk ligt dan ook op onze Deinse jeugdverenigingen. Zij willen met het thema “blijven plakken” aandacht vragen voor de talrijke activiteiten en evenementen die door hen georganiseerd worden. Naast hun fantastische zelfgebouwde attracties zijn er ook tal van grote gehuurde attracties en springkastelen.

Deze geweldige namiddag is helemaal gratis dankzij de logistieke steun van het stadsbestuur en de financiële steun van de jeugdraad die deze speelstraat organiseert met de opbrengsten van de fuif Check Point. De kinderen kunnen zich dus de hele namiddag onbezorgd uitleven, er is voor elk wat wils.

Voor elke activiteit krijgen de kinderen een stempel op hun deelnemerskaart. Een volle kaart kan omgeruild worden voor een leuke attentie. Traditiegetrouw wordt er ook voor een leuke afsluiter gezorgd. Om 17 u. worden de winnaars van de fotowedstrijd ’Buiten spelen in Deinze‘ bekend gemaakt en mogen zij hun prijs in ontvangst nemen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...