Dioniss on tour

“Dioniss on tour” is een popconcours doorheen Oost-Vlaanderen waarin een band geselecteerd wordt voor het Dioniss Festival in Sint-Denijs-Westrem. Op vrijdag 24 april om 19.30 u. vindt in jeugdcentrum Brieljant een selectiewedstrijd plaats. Uncle Wellington’s Wives en Tin Soldier in the Underwoods strijden om een plaats op de Dioniss-affiche.

Dioniss on tourFoto: Facebook Dioniss

Het idee is dat er 10 bands optreden, verdeeld over 5 venues. Uiteindelijk worden er 3 bands geselecteerd die een gratis Dioniss Session mogen opnemen. De 3 sessies worden voorgelegd aan een professionele jury uit de muziekindustrie met o.a. Pieterjan Vervondel van Madensuyu, Kris Verleyen van Live Nation en Lady Linn. De winnaar opent het Dioniss-zomerfestival op 1 augustus 2015 en de 2de plaats speelt op het Dioniss zomerterras op 31 juli 2015.

JC Brieljant is één van de locaties waar bands, die strijden om een plaats op de Dioniss affiche, komen optreden. Op vrijdag 24 april om 19.30 u. treden Uncle Wellington’s Wives en Tin Soldier in the Underwoods er op. De toegang is gratis.

Andere locaties van het pop- & rockfestival Dioniss:

  • 2 mei Kinky Star / Gent 19.30 u.: Modern Art // Sue me Charlie
  • 9 mei Gouvernement / Gent 19.30 u.: Louie// Lohaus

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...