Brons voor rope skipping Sportac Yellow Deinze

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Democup plaats in Dendermonde. Dit is de wedstrijd voor rope skipping demonstratieteams en tevens het afsluitmoment van het Belgische rope skipping seizoen. Net als vorig jaar namen 2 teams van Sportac’86 Deinze deel aan de selectiewedstrijd. Maar liefst 32 teams schreven zich in voor deelname.

ropeskipping Sportac Yellow

Na een lange dag van jureren viel de beslissing. Sportac Yellow selecteerde zich met een mooie demo voor de avondshow. De beste 10 teams streden ’s avonds voor de Belgische titel.

Sportac Yellow bewees dat zij terecht een plaatsje verdienden bij deze 10 toppers en bracht weerom een ware show van 8 minuten op het veld! En hun inzet werd beloond. Een grote glimlach, een mooie show, weinig fouten en een enthousiast publiek bezorgden ons een bronzen medaille. Dikke proficiat aan deze 12 jonge talenten voor hun prestatie! Dat belooft voor de komende jaren…

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...