Groen Deinze ijvert voor een eerlijke Tax Shift

Zaterdag stond een delegatie van Groen Deinze op de markt te Petegem. Ze legden de marktganger de voordelen  van een eerlijke Tax Shift uit. Groen wil de belastingen op arbeid verlagen. Zo houden de werknemers meer loon over en zal arbeid een stuk goedkoper worden voor de werkgever.  De grootste vermogens, boven de 1 miljoen euro, moeten eerlijk bijdragen en de subsidies aan vervuilende activiteiten moeten stoppen.

Groen Deinze ijvert voor een eerlijke Tax Shift DSC_1101

Dat de belasting op arbeid nu zo’n 6 maal hoger is dan op milieuvervuiling of inkomsten is totaal fout. Groen Deinze hoopt op een eerlijke Tax Shift en probeerde de Deinzenaar daar ook van te overtuigen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...