Jani Kazaltzis komt naar DeinzeShopping®!

Topstylist Jani Kazaltzis ken je van zijn werk op VIER, VIJF, VTM en VRT. Zowel voor als achter de schermen creëert hij de perfecte looks. Zijn TV-programma “All you need is Jani” is bijzonder populair. Op zondag 17 mei komt Jani als Special Guest en Style Host naar DeinzeShopping®.

grijs

Van 14 tot 15u geeft Jani een styling-workshop voor het grote publiek. Geheel in zijn eigen stijl geeft hij de shoppers een aantal do’s en dont’s, en een aantal tips & tricks voor de perfecte looks. Om 15u selecteert Jani uit het publiek een tweetal winnaars voor een privé-moment met Jani achter gesloten deuren. Van 16 tot 17u is er een Meet & Greet en kunt u met Jani op de foto. Extra parking wordt ter beschikking gesteld door AD Delhaize Deinze aan de Gentsesteenweg (N43). Vanaf 13u zijn er gratis shuttle-busjes tussen Delhaize en DeinzeShopping®. Registreren kan gratis via www.DeinzeShopping.be/jani.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...