Lezing Gezinsbond Deinze Mijn kleinkind woont in twee huizen

Wat is de betekenis van de scheiding voor de grootouders en de kleinkinderen?

Heel wat grootouders hebben kleinkinderen die opgroeien bij ouders die apart wonen. Die kleinkinderen wonen dan in twee huizen. Grootouders hebben hierover vaak heel wat vragen en bezorgdheden. En dat is normaal. We willen oma’s en opa’s ondersteunen om met deze soms moeilijke en niet vanzelfsprekende situatie gepast om te gaan. We staan stil bij vragen zoals: Op welke manier kunnen grootouders hun kleinkind ondersteunen in deze situatie? Wat zegt de wet omtrent de omgang tussen grootouders en kleinkind? Waar kan je terecht als er problemen zijn? Er is ruimte voor vragen en ervaringsuitwisseling.

Sonja DelbeeckeSonja Delbeecke is bemiddelaar in familiezaken en gezins-, relatie- en systeemtherapeute.
Ze heeft een eigen praktijk “Dialoog” in Ieper en daarnaast werkt ze ook samen met een huisartsenpraktijk.

Deze lezing kadert in de WEEK VAN DE OPVOEDING en is bedoeld voor grootouders en voor wie met de opvoeding van kinderen te maken heeft.

Woensdag 20 mei 2015, in REKKELINGE, Désiré Delcroixstraat 1 A, 9800 Deinze
Deuren 19.30 Begin 20.00, In VVK 5 € ADD 7 €

Leden van de Gezinsbond ontvangen 1 € op de lidkaart. Inschrijven kan via mail bij [email protected] en het juiste bedrag (5 € ppn) voor 15 mei 2015 overschrijven op Reknr. Gezinsbond Deinze : BE 18 442-7685151-65 (met vermelding: “Mijn kleinkind woont in twee huizen” + aantal personen). Aan de deur betaal je 7 € ppn.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...