Maak kans op één van de 30 duo tickets voor Circus Barones te Deinze

Circus Barones presenteert de nieuwe productie “EVIVA ESPANA” Olé!!

Op dinsdag 16 juni en woensdag 17 juni is circus Barones te gast op de parking van de Brielpoort, er zijn voorstellingen op dinsdag om 18u en op woensdag om 15u en 18u.

Wil jij kans maken op een duoticket? Stuur een mailtje naar circusbarones.secretariaat4@gmail.com met als onderwerp “Deinzeonline” en maak kans op één van de 30 duotickets (waarde 36euro), deze zijn enkel geldig op woensdag 17 juni om 18u (blok A)

Beleef de gastvrijheid en het temperamant van de Spaanse cultuur.  De nieuwe productie neemt je mee op ontdekkingstocht. Het gevoel van vakantie, dromen van deze prachtige tijd van het jaar, dit is de rode draad van hun productie “Eviva Espana”. Het gevoel van vakantie en tevredenheid , voor het eerst vertaald in een circusvoorstelling.

Circus Barones: “Wij ontvangen onze bezoekers op ‘Spaanse stijl’ in onze nieuwe en ultra moderne  geel rode circustent. Kom in de sfeer met een glaasje Cava voor de dames , een biertje San Miguel voor de heren, de lekkere churros of snoepjes van Dulce de menbrillo voor de kids. Neem plaats op één van de 700 beschikbare seats en droom weg… (Opgelet: Spaanse dranken & snacks zijn niet op elke voorstelling. Deze zijn te koop in de catering en niet inbegrepen bij de ticketprijs)

Het wordt een temperamentvol programma met traditionele waarden in exclusieve uitvoeringen. Traditie die op een magische manier wordt vertolkt en alle generaties zal bekoren: de kinderen belevende tijd van hun leven, de ouders kunnen meegenieten en oma en opa dromen van ver vervlogen tijden.

De voorstelling van 110 minuten omvat 18 acts in een vlot tempo. Zoals de traditie het wil, met een trilogie van artiesten, clowns en dieren.

Onze unieke dierennummers zullen gegarandeerd zorgen voor heel wat ohhh & aaah’s. De voorstelling start met een ijzersterk paardennummer met Andalusische paarden. De acts met de 7 Zwitserse Walliser geiten zorgen dan weer voor de vrolijke noot in Spaanse stijl. Voeg hier nog aan toe, lama’s in een unieke dressuur met paarden en vervolgens mini en maxi in de paardenwereld. Tenslotte één Europese topnummers. Een Britse acts met Beagel honden, op vakantie in Spanje.

Wie circus zegt, zegt ook uiteraard kinderen. Onze clowneske bijdrage is daarom een belangrijke troef. Onze muzikale clowns uit Oostenrijk zullen met diverse acts en reprises iedereen laten schateren van het lachten. Eigen aan hun acts is vooral de interactie met het publiek.

Vervolgens de artiesten in de piste. Deze acts gaan van hoog in de nok van de tent tot indrukwekkende prestaties lager bij de grond. De meest gekende jonge artiest in Vlaanderen is zeker “patatje”. Door zijn deelname aan het VTM programma Belgium Got Talent wist bij heel wat harten te veroveren.

Als slot van elke voorstelling is er de indrukwekkende finale.”

Welkom in de magische wereld van het circus Barones!!!!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...