Jong VLD steunt de Deinse studenten met kladpapier

Al voor de derde keer organiseert de jongerenafdeling van Open VLD Deinze de kladpapieractie voor Deinse studenten.

jong vld

De examens van de hogeschool- en universiteitsstudenten staan voor de deur, en ook de middelbare scholieren moeten stilaan in hun schoolboeken duiken. Het bestuur van Jong VLD Deinze wil de studenten steunen door kladpapier gratis aan huis te  leveren tijdens de blokperiode.

Jong VLD denkt aan de studenten en tegelijk aan het milieu: “Wij bieden de studenten pakketten kladpapier aan. De pakketten zijn samengesteld uit papieroverschotten die door verscheidene Deinse ondernemingen aan ons werden geschonken ten voordele van de studenten”, vertelt het bestuur Bart Vandekerckhove, Juul Vandecasteele, Melissa Galle en Tess Minnens.

De pakketjes bestaan uit een 100-tal kladbladen en kunnen eenvoudig besteld worden door een e-mail te sturen naar [email protected] met de vermelding van je naam en je adres.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...