Radio Labo Live met Jan Schepens

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze biedt sinds eind 2013 een opleiding ‘radio maken’ aan. De vijfde Radio Labo liveshow vindt plaats op woensdag 27 mei van 18 tot 19 u. op Radio Tequila, 105.1 FM. Nadien is de show ook online te beluisteren op facebook.com/radiolabolive.

affiche Radio Labo

Op woensdag 27 mei verwelkomen de leerlingen radio maken aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Deinze niemand minder dan Jan Schepens, bekend zanger en acteur, in hun Radio Labo. Presentatoren Annemie en Aaron hebben een uitvoerige babbel met Jan over zijn goedgevulde carrière én de recente nieuwe wending in zijn leven… niet te missen!

Wil je zelf radio maken komen volgen en de ether veroveren? Neem dan contact op met de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze. Audio, video, foto en meer op www.facebook.com/radiolabolive.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...