Partij groen kiest nieuw bestuur

We zijn rijk in Deinze. We hebben niet alleen GroenRood, we hebben ook Groen in Deinze. Het actieve GroenRood is een plaatselijke partij die zich toelegt op de plaatselijke politiek.

Het ontstond 9 jaar geleden door een samengaan van Groen met verschillende socialistische en andere progressieve mensen. Groen werkt rond gewestelijke en federale items. Natuurlijk werken beide perfect samen, zo zijn leden van Groen automatisch ook lid van GroenRood.
nieuw-bestuur-groen
Onlangs kozen de leden van Groen Deinze voor een nieuw bestuur. Na jaren voorzitterschap stapte Eddy Donné de OCMW-raad binnen, een functie die niet te combineren is met het voorzitterschap van de partij. Hadewych Claus en Martijn Bruneel werden verkozen als voorzittersduo. Geen voorzitter en een ondervoorzitter maar een echte duobaan. Duo’s die een partij leiden zijn al zeldzaam, een koppel die dat doet is waarschijnlijk een unicum. Hadewych werkt al jaren als psychologe bij jongeren en Martijn is logopedist. Beiden zijn al van bij het ontstaan actief binnen het vroegere Agalev en Groen en zijn bekend als harde werkers met kennis van zaken. Mieke Roelens en Eddy Donné werden herkozen als respectievelijk partijsecretaris en penningmeester. Op de foto zie je hen samen met Christine Stroobandt die Provinciaal voorzitter is van Groen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...