Zeveren leeft!

De organisatoren van Zeveren Slunse keken reikhalzend uit naar de zondag van de kermisperiode. Op  die dag was het gros van de activiteiten georganiseerd. De weergoden tekenden in ieder geval present en zorgden voor een heerlijk warm lentezonnetje.

Bij de volksspelen ontstond op het kerkplein al gauw een gezellige drukte. Jong en oud leefde zich uit met diverse spelen uit lang vervlogen tijden. Goochelaars David & Kopperveld (Tim Afschrift en Tom Talloen van TnT-Entertainment) zorgden na de volksspelen voor een spetterende goochelshow. Een overvolle tent vergaapte zich aan een resem goocheltrucs. Hilariteit ontstond toen de goochelaars een jonge dame haar BH ontfutselden, of was dit een optische illusie…? Na de goochelshow was het tijd voor de River Ranch Band. Op een oplegger aan café Sportwereld brachten ze voor een vol terras een heerlijke mix van blues & rock. Een paar regendruppels konden de pret niet verstoren. De organisatoren van de kermis keken dan ook terug op een meer dan geslaagde zondag! Smaakt naar meer…

Meer foto’s terug te vinden in het Zeveren Leeft! door Ive Steyaert.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...