Opendeur bij BelCoPrint op zondag 28 juni

BelCoPrint breidde sinds kort zijn gamma uit met verf en toebehorend materiaal voor hobby- en kunstschilders. Ook studenten architectuur kunnen er nu terecht voor hun maquettemateriaal.

Belcoprint

Om hun nieuw gamma extra in de verf te zetten, houden zaakvoerders Hans Lippens en Wendy Willems een opendag op zondag 28 juni, van 13 tot 18u (Vaart Linkeroever 7A, Deinze).  U kan 2 Deinse schilders, Hilde De Splenter en Jesse Van Gompel, aan het werk zien. Er zullen foto’s tentoongesteld worden van Ive Steyaert met haiku’s van Leen De Boever. Tijdens de opendag is er 10% korting op alle verf en toebehoren, maquettemateriaal en schoolgerief. Een hapje en drankje zijn vanzelfsprekend voorzien.

Het verhaal van Hans en Wendy begint in 1998 met de verkoop van computers en toebehoren onder de naam Dolphin Systems. 11 jaar later verhuisde Dolphin Systems naar het huidig adres.  Gaande weg is het aanbod uitgebreid met grafisch ontwerp, beletteringen, textieldruk, copycenter en planafdruk/kopie en foto’s op groot formaat. Op 1 januari 2015 wijzigde de naam Dolphin Systems in BelCoPrint (beletteringen-computer-printservice)

Bekijk ook hun facebook-event: https://www.facebook.com/events/899516526773794/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...