Openlucht workout in prachtig decor van Ooidonk

Deze week tijdens het ronddwalen in ons Deinze op zoek naar leuke verhalen en verborgen plekjes, zagen we aan Ooidonk kasteel een groepje dames aan het sporten. Niet zomaar aan het sporten maar aan het “workouten”, een workout in de openlucht in het prachtige decor van het kasteel van Ooidonk.

Aan een tof tempo zonder bonkende muziek maar met het geluid van onze camera en van de vogeltjes in de achtergrond. We zagen toffe gevarieerde oefeningen van een inspirerende lesgeefster. Blijkbaar is het iedere dinsdag van dat aan het kasteel van Ooidonk. Oja de lesgeefster is Marie, meer info kan je bij haar verkrijgen – http://www.melissport.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...