Deinzenaar David Laurier vervoegt Koning en Koningin op Staatsbezoek naar China #StateVisitChina #AppliTek

David LaurierDavid Laurier uit Deinze, CEO van AppliTek vertrok vandaag met de Koning en Koningin op Staatsbezoek naar China.

AppliTek werd persoonlijk door het Paleis geselecteerd als één van de 20 Vlaamse bedrijven (en als één van de 5 Oost-Vlaamse) om het economisch luik van de missie in te vullen.

Volgende steden worden de volgende dagen met het regeringsvliegtuig bezocht, Wuhan, Beijing, Shanghai, Suzhou en Shenzhen. Op de agenda staat een bezoek aan de Chinese President Xi Jinping, eerste minister Li Keqiang en bezoeken ze tevens de hoofdkwartieren van Huawei en Dong Feng motors.

applitec_Louisbruyneel_Deinze

AppliTek geeft in de meeste steden een presentatie aan de Chinese overheden over haar milieutechnologie. AppliTek heeft reeds een 150 tal projecten uitgevoerd in China allemaal in het teken van waterkwaliteitscontrole. Op 23 juni tekent David Laurier in Beijing in aanwezigheid van de Koning een belangrijk joint venture contract met een kapitaalinjectie van €1.500.000. Het is de derde maal dat Laurier de Koning en Koningin vervoegt naar China. 2 maal in hun hoedanigheid als Kroonprins en Prinses.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...