Big Jump! zondag ook in Deinze!

Europa streeft ernaar om alle Europese waterlopen weer proper en leefbaar te maken, maar dat is nog lang niet gelukt. Daarom springen in heel Europa duizenden mensen in het water op zondag 12 juli 2015 om 15u.


big-jump-2014
Het visbestand in de Leie is aan het groeien, maar de door Europa beoogde waterkwaliteit is nog niet bereikt. Daarom wordt er na de succeseditie van vorig jaar ook dit jaar in de stad Deinze een BIG JUMP georganiseerd door Natuurpunt Deinze Zulte en Milieufront Omer Wattez i.s.m. de Stad Deinze.

Het is belangrijk dat ook vanuit Deinze een krachtig signaal wordt gegeven aan onze beleidsmensen dat ook de Leie een levendige rivier moet worden met zuiver water. Er wordt verzamelen geblazen op het Sint-Poppoplein. Om 15u wordt het startschot gegeven voor de massale sprong voor een propere Leie! Gratis animatie voorzien voor alle leeftijden, met onder meer muzikaal talent van eigen bodem. Wie verkleed is, maakt kans op een mooie prijs!

U spring toch ook?

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...