Palm Parkies Special op 29 juli 2015

Op woensdag 29 juli staat er, na een succesvolle eerste editie vorig jaar, opnieuw een speciale editie van de Palm Parkies concerten gepland. De organisatoren van de Palm Parkies en het stadsbestuur van Deinze kwamen tot een vruchtbare samenwerking en bieden die avond een programma aan op maat van jongeren. Tussen 19.30 u. en 20.30 u. is er zelfs een heuse happy hour voorzien. Iedereen krijgt dan per aankoopschijf van 4 drankbonnen een gratis portie frietjes.

Parkies Special Affiche 

The Million Plan
Om 20.15 u. bijt The Million Plan – kortweg TMP – de spits af. Achter The Million Plan gaat een producers duo schuil met een flinke staat van dienst in de Nederlandse muziekscene: rapper/zanger/producer Willem de Bruin
en DJ/producer Fanny West, zijn beide bekend van o.a. The Opposites.

TMP staat garant voor kwalitatief hoogstaande house met veel verschillende muzikale invloeden. Hun eerste release Money On My Mind stamt uit 2012 en werd een instant club- en festivalhit. Op Eurosonic en Noorderslag 2014 en 2015, maakten ze voor een zaal vol party-animals uit heel Europa de verwachtingen beide keren waar. In de zomer van 2014 deden ze hun eerste festivaltour, waar ze hun publiek met opzwepende DJ-sets en liveshows keer op keer feilloos aan het feesten wisten te krijgen.

Naast het geven van optredens werkt TMP momenteel hard aan een nieuwe EP. Ook zet TMP geregeld nieuwe mixtapes op SoundCloud. Gratis, want muziek is er volgens TMP om gehoord te worden.

Mr. Polska
Om 21.45 u. staat Mr. Polska klaar om er een groot feest van maken. De in Polen geboren Mr. Polska, alias Dominik Wlodzimierz Groot, is het vlaggenschip van het vernieuwende hiphoplabel Nouveau Riche.

Mr. Polska is al enkele jaren één van de populairste rappers van Nederland. Hij scoorde grote hits met nummers als ‘Allermooiste Feestje’, ‘Krokobil’, ‘Hausa Wausa’ en ‘Vlammen’ en heeft samen met producer Boaz v/d Beats en het label Nouveau Riche een nieuwe, eclectische en rauwe sound geïntroduceerd in Nederland en België.

Mr. Polska rijgt sinds zijn ‘State Award voor Rookie of the Year 2010’, de successen aaneen, zo twitterde hij zichzelf naar het podium van de TMF Awards en stond hij op de meeste grote festivals, o. a. op Pukkelpop. Daarnaast trok hij langs alle populaire (jeugd)vakantieoorden in Europa, werd hij verkozen tot Pool van het Jaar (2011) en bracht hij in 2012 zijn succesvolle debuutalbum ‘Waardevolle Gezelligheid’ uit.

Mr. Polska neemt zichzelf niet al te serieus, maar zijn muziek des te meer. Zo bracht hij onlangs nog zijn tweede album uit: $NOLLER. Opnieuw is het een echte voltreffer. En een show van Polska? Hard, rauw en energiek, maar wel met een dansje!

Om 23 u. wordt deze feestavond afgesloten met een prachtig muzikaal vuurwerk. Na het vuurwerk kan iedereen tot in de late uurtjes verder feesten op de ‘Afterkaandels’ in JC Brieljant.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...