Net als vorig jaar vinden op 15 augustus opnieuw de Summer Games plaats bij Windsurfing Deinze. Maximum 40 teams zullen strijden om de wisselbeker voor het eerst mee naar huis of kantoor te mogen nemen. Elk team bestaat uit 4 of 5 deelnemers. De minimum leeftijd voor deelname aan de Summer Games is 14 jaar.

Ook dit jaar toverden ze totaal nieuwe spelen uit hun wetsuit. Zo moet bijvoorbeeld “the striker“ het nut van scheenbeschermers in de verf zetten en zal het “fierljeppen” de deelnemers naar hogere sferen brengen. Het “Vlot van Boyard” zal dan weer de denkers onder ons meer bekoren en met “The hang in there” testen we ieders uithoudingsvermogen enkele meters boven het water. Kortom een evenwichtig geheel tussen tactische en fysieke proeven.

>Schrijf tijdig in en zorg dat je er bij bent. Maximum 40 teams worden toegelaten. Inschrijven kan hier of de dag zelf als nog plaatsen vrij zijn, vanaf 11u30 in het clubhuis aan de Oudenaardsesteenweg. De Summer Games zullen eindigen tussen 17u en 18u waarna de winnaars zich mogen wagen aan een initiatie Flyboarden met het ganse team, aangeboden door FlyBoardCarlos.

Voor kinderen onder de 14 jaar zijn dit jaar ook heel wat spelen voorzien. Zo is er onder meer een springkasteel, leer- en speelland en bungee-run baan die ook dolle pret voor de kleinsten onder ons moet garanderen.

Aansluitend hierop is een aperitief-concert van Corre & The Bang waarna iedereen die vooraf ingeschreven is kan genieten van een barbecue. Later op de avond wordt ook nog een afterparty met Gin-Tonic bar voorzien op de beats van onze eigenste DJ Olivier.

Praktisch
Waar: Wateroppervlak Windsurfing Deinze – Datum: Zaterdag 15 Augustus
Inschrijven Summer Games: Via website vooraf en de dag zelf vanaf 11h30 (max 40 ploegen!)
Start Summer Games: 13u00 stipt
Prijsuitreiking en  aperitief-concert:  ca. 17u30
Barbecue: ca. 19u00
Kostprijs:
Toegang domein: Gratis
Enkel deelname Summer Games: 10€ per persoon
Inschrijving Summer Games + Apero + BBQ : 25€ per persoon
Enkel Apero + BBQ : 20€ per volwassen / 12€ per kind (Tot 12 jaar)
Toegang afterparty: Gratis

Delen op: