Michael Jackson Legacy Tour in Deinze

Vrijdag 20 November 2015 komt Michael Jackson als het ware naar de Brielpoort in Deinze. Christ’OF won als Michael Jackson-impersonator in 2010 de prestigieuze talentenjacht “My Name is Michael” op VTM en het Nederlandse RTL4. Hij zingt, danst en kleedt zich als zijn grote idool en wordt bijgestaan door ene danscrew en een live-band.

Michael Jackson Legacy Tour in Deinze

Peter Van Maele: “Mijn zesjarige dochter Zia hoorde het liedje van het jongentje dat zong over zijn rat (“Ben”) en is sindsdien, mede door grote invloed van haar papa, fan van Michael Jackson. Na een optreden van Christ’OF in Antwerpen vroeg ze me wanneer er nog eens een optreden van hem was. Omdat ik geen datum zag met een kindvriendelijk uur, nam ik contact op met het management, dat door hun vele werk niet antwoorde. Toen besloot ik om zelf maar een concert te organiseren, dan kan Zia zeker Christ’OF zien.

Ik heb een vzw Peter007 (die 007 is al jaren mijn persoonlijk handelsmerk) opgericht en organiseer dit volledig zelf. Dit jaar wou ik eens iets anders dan een sportieve uitdaging. Een concert in je eentje organiseren is niet niks en houdt veel risico’s in, maar dat maakt het ook boeiend. We werken met zoveel mogelijk mensen uit Deinze, omdat ik dat belangrijk vind. De doelgroep zijn de mensen uit Deinze en hun kinderen, want Michael Jackson is van alle tijden. Speciaal voor die kinderen werken we ook uitsluitend met zitplaatsen.

De meerwaarde die we willen geven zijn artisanale eetgelegenheden, een samenwerking met Taxi Leiestreek en we sleutelen nog aan een samenwerking met een kinderopvang via Kids Adventure.”

Vipkaarten kosten 50€, gewone kaarten aan 30€ (aan de deur 35€), en kids aan 20€.
info www.michaeljacksondeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...