Weekend van de hond in Deinze

Zoals elk jaar kan je tijdens het tweede weekend van augustus op 8 en 9 augustus van de hondensport genieten. Op de terreinen van de hondenschool Waak en Zie Deinze, achter de kerk van Petegem-aan-de-Leie, strijden meer dan 200 honden (en hun baasjes) voor de eerste plaats in de disciplines Gehoorzaamheid en Agility. De deelnemers komen uit meer dan 25 verschillende clubs verspreid over gans het land en Noord-Frankrijk.

Op zaterdag 8 augustus kan je vanaf 9u de honden aan het werk zien tijdens de discipline Agility. Hierbij wordt zo snel mogelijk een hindernissenparcours afgelegd. Traditioneel is er zaterdagavond een grote barbecue met meer dan 300 eters. Op zondag zijn er dan de wedstrijden Gehoorzaamheid en op zondagnamiddag kan je ook nog genieten van een wedstrijd Dogdance.
Iedereen is welkom om van al dat leuks te genieten met een hapje en een drankje. Inkom is gratis.
Voor meer info: www.waakenzie.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...