Uitnodiging infoavond horeca met Staatssecretaris Bart Tommelein

Om gezondheidsredenen van staatssecretaris Bart Tommelein wordt de roadshow in Deinze uitgesteld.

België is een horecaland bij uitstek. De horeca is een belangrijke economische sector en één van de grootste werkgevers in ons land. Met de invoering van de ‘witte kassa’ vanaf 1 januari 2016 staat de horeca voor grote uitdagingen. Daarom voorziet de federale regering 10 steunmaatregelen.

Debatavond open VLD met Bart Tommelein over de horeamaatregelen

Wat is gelegenheidsarbeid en wat is het voordeel ervan voor mij als ondernemer ? Kan ik een totaalbeeld krijgen van de compensaties voor de witte kassa ? Hoe zit het precies met de belastingsvrije overuren ?
Wat zijn flexi-jobs ? Is dat iets voor mij ? Zal een horecabezoek duurder worden ? Ik ben student. Hoe kan ik op een wettelijke manier maximaal aantal uren presteren in de horeca?

Op woensdag 9 september 2015 komt Staatssecretaris Bart Tommelein persoonlijk de steunmaatregelen toelichten aan ondernemers en consumenten tijdens een infoavond in het Brielpaviljoen in Deinze. Start om 19.30 uur, einde voorzien rond 21u. De infoavond, die een samenwerkingsverband is tussen het districtsbestuur van Open VLD en de lokale afdeling Deinze, is gratis en iedereen is van harte welkom. Achteraf wordt een kleine receptie aangeboden. Meer info Marnix Van De Gehuchte, voorzitter districtsbestuur of 0475/85.40.56

Praktisch
– Op woensdag 9 september om 19.30u
– Locatie: In Brielpaviljoen – Ingang Brielmeersen – Lucien Matthyslaan – 9800 Deinze
– Parkeergelegenheid
– Een kleine receptie wordt aangeboden

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...