DVC Heilig Hart organiseert 4de ‘Bacht’ in’t licht!’

Een feeëriek schouwspel met duizenden kaarsjes en lichtjes. DVC Heilig Hart – dienstverleningscentrum voor personen met verstandelijke beperkingen uit Deinze – organiseert op vrijdag 18 september 2015 samen met haar buurtbewoners Bacht’ in’t licht!, een verlichte avondwandeling. Het parcours is zo’n 4 km lang en volledig rolstoeltoegankelijk. De wandeling kan je starten tussen 20.15 en 21.15 uur aan de tent op het kerkpleintje van Bachte.

Inschrijven en deelnemen
Inschrijven kan vooraf aan het onthaal van het DVC vanaf 24 augustus of de avond zelf tussen 19.30 uur en 21.00 uur. De wandeling kan je starten vanaf 20.15 uur.

Kaarten kosten 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 2 euro. In de prijs zijn diverse consumpties onderweg inbegrepen. Alle informatie staat op onze website www.dvcheilighart.be.

Samenwerking met de buurtbewoners
Duizenden kaarsjes en lichtje toveren een groot deel van het domein van DVC Heilig Hart, maar ook vele straten in Bachte om tot een feeëriek schouwspel.
Medewerkers van het DVC en de buurt zetten hun beste beentje voor om collega’s, vrienden en familie een memorabele avond te bezorgen.

4de editie
In 2006, 2009 en 2012 waren de weergoden ons goedgezind met aangename avondtemperaturen. Twee keer telden we ongeveer 1300 wandelaars. In 2012 zelfs 1700 wandelaars. Breekt de 4de editie dit record?

DVC Heilig Hart
Dienstverleningscentrum Heilig Hart is één van de grotere instellingen binnen Vlaanderen. Momenteel verblijven er zo’n 330 personen met een ernstig tot diep verstandelijke beperking. De meesten daarvan hebben een bijkomende beperking, dit kan gaan over motorische beperkingen, zintuiglijke beperkingen, gedragsmoeilijkheden…

U kan het dagelijkse reilen en zeilen meevolgen op de website www.dvcheilighart.be en via de facebook-pagina www.facebook.be/dvcheilighart. Hier ziet u geregeld nieuws, foto’s en filmpjes verschijnen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...