Action komt naar Driespoort Shopping Deinze

Driespoort Shopping Deinze, het nieuw shopping center gelegen op de strategische toplocatie dichtbij de afrit van de E17, het station en het centrum van Deinze, bevestigt de komst van Action.  Action zal een gloednieuwe vestiging openen – de 105de in België – in het eerste gebouw (+/- 1.000m²)  aan de hoofdingang.

action-logo

De niet-voeding discounter koos voor Driespoort Shopping Deinze omwille van de ligging, de ruime parkeermogelijkheden en het groeipotentieel van stad Deinze.  Via sociale media was er al zeer veel vraag naar een Action bij Driespoort Shopping Deinze en die vraag kan nu beantwoord worden.

Met de komst van Action bouwt Driespoort Shopping Deinze gestaag verder aan een diversificatie van sectoren en type spelers.

Action opent op 15 oktober en zal ongeveer 20 mensen te werk stellen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...