Deinzenaar in Komen Eten #komeneten

Kenny Lava uit Deinze is volgende week te zien in Komen Eten op Vier. Kenny is met zijn 25 lentes de jongste Komen Eter van de vier deelnemers. Hij woont in Hotel Mama en wordt daar elke dag flink in de watten gelegd. Omdat zijn mama niet de beste kok ter wereld is, zorgt Kenny thuis voor het eten, dus hij kan al aardig wat kookervaring in de schaal werpen.

Kenny Lava Komen Eten

Kenny is niet vies van een seksueel getinte woordspeling af en toe, maar dat mag anno 2015 geen probleem zijn. Hij is dol op de kermis en droomt ervan… om vroeg of laat een kraam uit te baten. Zijn gasten mogen volgende alvast proberen om zelf een suikerspin te maken. De tweede passie van Kenny zijn knuffelbeertjes. Hij bezit een enorme collectie en de verzameling breidt zich nog altijd uit. Als aperitief schenkt Kenny een lekkere roze cocktail aan zijn gasten en als hoofdgerecht trekt Kenny de exotische kaart met skippy-filet.

Iedereen dus op post volgende week van maandag 14 t.e.m. donderdag 17 september.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...