Coderdojo start te Deinze

Na een eerdere oproep voor de vakantie, gaat Coderdojo Deinze van start. Morgen woensdag 9 september vanaf 13h starten de inschrijvingen voor de eerste sessie op zaterdag 26 september (van 10 tot 13h).

coderdojo-stockimage

CoderDojo organiseert gratis workshops voor kinderen en jongeren (7-17 jaar) die gefascineerd zijn door ICT. Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers (coaches) krijg je er verschillende vormen van programmeren (bv scratch) aangeleerd.
CoderDojo organiseert gratis workshops voor kinderen en jongeren (7-17 jaar) die gefascineerd zijn door ICT. Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers (coaches) krijg je er verschillende vormen van programmeren aangeleerd. De eerste keer zal het gaan over Scratch. Je brengt best je eigen laptop mee. Leren programmeren ontdek je vooral door het zelf te doen of op te steken van anderen.Ouders zijn welkom, als ze dat willen. Kinderen onder de 12 jaar moeten altijd vergezeld worden door een volwassene.

Als je plots verhinderd bent om te komen, geef een seintje. Zo krijgen kinderen op de wachtlijst ook een kans.

Plaats van gebeuren: Bibliotheekkelder Deinze
Inschrijven via www.coderdojobelgium.be

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...