Radio Tequila verrast het Fonds Jan Filliers

Op 2 augustus 2015 organiseerde radio Tequila voor de 12e keer op een rij hun sneukelfietstocht. De Leerzewegels en Jan Filliersroute kon rekenen op 995 deelnemers, een record aantal deelnemers! Het grote aantal deelnemers, maar nog meer het enthousiasme waarvan de fietsers getuigden, geeft Radio Tequila veel meer dan een riem onder het hart.

Fonds-Jan-Filliers

De organisatoren zijn dan ook heel dankbaar dat de deelnemers naast hun sportieve prestatie konden genieten van de vele en heerlijke sneukels tijdens de route. En natuurlijk moeten hier de sponsors uitvoerig bedankt worden: bakkerij Raes, Délimel, Travel Lounge XPerience, Ronny’s, Augustijn, Filliers, Ixina, Driespoort, bakkerij Filip en Liliane, frituur ’t Buikske Vol, Sint-Canarus, Chicken Masters, Gin’s Online en ’t Leiebolleke.
Het uitmuntende zomerweer leverde uiteraard een onbetaalbare meerwaarde. Een nieuw gegeven dit jaar was de samenwerking met het Fonds Jan Filliers. Of toch geen nieuw gegeven, een gegeven dat al jaren bestaat: Radio Tequila, muziek, genieten, cultuur in al zijn vormen, mensen samenbrengen, Deinze en omstreken, Jan Filliers, sociaal engagement, positiviteit,…

Het Fonds Jan Filliers helpt slachtoffers van een ongeval een zinvolle toekomst tegemoet te gaan. De symbiose tussen Radio Tequila en het Fonds Jan Filliers verliep perfect. Het Fonds Jan Filliers schonk elke deelnemer onder de 13 jaar een gratis fietshesje en maakte van de gelegenheid gebruik om hun werking en de resultaten sinds hun oprichting aan alle deelnemers voor te stellen. Het Fonds Jan Filliers gaf extra aandacht aan de veiligheid door borden te plaatsen als aankondiging van een gevaarlijke oversteekplaats. Zo werd de jaarlijkse sneukelfietstocht een stuk veiliger.

ON TOP OF THE BILL: Het positieve resultaat en het grote succes van deze geslaagde editie geeft Radio Tequila de mogelijkheid, maar met plezier 500,00 euro aan het Fonds Jan Filliers te schenken. Een onverwachte, maar zeer welkome verrassing voor het Fonds Jan Filliers.

Het Fonds Jan Filliers laat alvast weten dat deze bijdrage naast de extra energie om verder te gaan in hun werking, vooral een bijzondere bijdrage betekent voor de positieve toekomst van een slachtoffer van een ongeval.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...