Sneukelfietstocht en ontmoetingsmoment Basisschool Driessprong

Op zondag 27 september 2015 organiseert de ouderraad van basisschool Driessprong een onovertroffen sneukelfietstocht en ontmoetingsmoment voor het hele gezin. Vanaf 13u30 op de speelplaats van de afdeling Gaversesteenweg, om dan stipt te vertrekken in groep om 14u!

Basisschool Driessprong

De afstand van de fietsroute bedraagt ongeveer 22 km waarbij er 3 stops voorzien zijn. Op iedere stop is een kleine rustpauze voorzien, vergezeld van een overheerlijke lekkernij. Als afsluiter kan iedere deelnemer genieten van een Belgisch frietje met één drankje. Verder kunnen de kinderen zich nadien uitleven op de speeltuigen, fietsen enz… 8 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen.

Op zaterdag 26 september organiseert basisschool Driessprong voor het eerst een tweedehandmarkt van baby, kinder- en jeugdartikelen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...