Vlaams parlementslid Sabine Vermeulen loopt stage bij Demival

Elk jaar biedt Voka parlementsleden een zomerstage aan in een onderneming. Vlaams parlementslid Sabine Vermeulen werd tewerkgesteld bij het maatwerkbedrijf Demival in Deinze.

Demival Sabine VermeulenVoka grijpt het zomerreces van de parlementen aan om ondernemers en politici dichter bij elkaar te brengen. Tijdens de Voka zomerstages krijgen parlementsleden de kans om een exclusieve blik achter de schermen van het bedrijfsleven te werpen.

Sabine Vermeulen, die vroeger ook werkzaam was in een beschutte werkplaats, kreeg na een algemene bedrijfsvoorstelling een rondleiding op het bedrijf.  ‘De zomerstage geeft ons de kans om de voeling met het bedrijfsleven niet uit het oog te verliezen’, zegt Vermeulen. ‘Demival is een belangrijke werkgever voor doelgroepmedewerkers uit onze regio. Het werd een boeiende dag waarbij ik kon kennismaken met de brede waaier aan diensten die Demival aanbiedt.’

Het Vlaams parlementslid hielp ook mee aan de verpakkingslijnen en in de afdeling elektromontage.

‘Het verpakken van pralines ging me wel een stuk beter af dan het superfijne werk in de elektronica-afdeling.’ geeft Vermeulen toe.  ‘Verder haal ik uit de diverse gesprekken relevante informatie  die ik verder kan benutten in de parlementscommissie sociale economie.’

foto: Roland Coupez (algemeen directeur Demival) en Sabine Vermeulen aan de verpakkingslijn voor pralines.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...