Unieke Shuttlebus Unizo Deinze verbindt parkings, shoppingcentra en de stadskern

Op de derde Dag van de Klant Smaakt op zaterdag 26 september zal men in Deinze voor het eerst gebruik kunnen maken van een shuttlebus die de randparkings verbindt met de winkelkern van Deinze.

shuttlebus dag van de klantHet nieuwe mobiliteitsplan van Deinze zal een grote invloed hebben op de bereikbaarheid van de stadskern. Het parkeren op de randparkings zal hierbij gepromoot worden om zo een autoluw centrum te krijgen. Unizo Deinze is al lang vragende partij om, gezien de afstand van de randparkings tot het handelscentrum, een centrumbus te organiseren.

Samen met Group Ghistelinck wordt op de Dag van de Klant Smaakt voor de eerste maal een gratis shuttlebus ingelegd. Deze zal elk half uur de volledige handelskern aandoen met daarbij volgende haltes: Sint-Poppoplein, parking Brielpoort, parking KMSK Deinze, de Knok, ADDelhaize, Station en Driespoort.
Unizo Deinze hoopt dat dit initiatief navolging krijgt bij het stadsbestuur en dat men na evaluatie eventueel een permanente centrumbus kan voorzien die een positief effect heeft op het winkelgebeuren en de mobiliteit in Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...