Wijnproeverij van Wereldwinkel Deinze

Naar aanleiding van de Week van de Fair Trade die doorgaat van 7 tot 17 oktober 2015, organiseert de trekkersgroep Fair Trade Deinze in samenwerking met Oxfam-Wereldwinkel op 8 oktober een (h)eerlijke wijnproeverij. Dhr. Leo Gheysels (sommelier – conseil) wijdt je in in het uitgebreide wijnaanbod van Oxfam Fair Trade. Ook achtergrondinfo over de geselecteerde wijnen en partners uit het Zuiden staan op het programma!

wijnproeverij

Sommelier Leo Ghysels stelt ons tijdens deze avond een zestal wijnen voor uit het Fair Trade gamma en licht ons de knepen van het wijnproeven toe: waar op letten, hoe smaakt de wijn, hoe moeten we hem beoordelen, enz. Zijn ervaring binnen de fairtradeorganisatie, alsook de Oxfam-Wereldwinkels en Vredeseilanden maken van Leo de ideale persoon om ons meer te vertellen over de wijnbouw in deze landen en samen proeven we een aantal verrassende wijnen van Oxfam.

Een echte aanrader! De Fair Trade wijnproefavond gaat door op donderdag 8 oktober 2015 om 19.30 u in het Brielpaviljoen.

Kostprijs: 6,00 EUR per deelnemer, te betalen bij inschrijving.

Inschrijven is verplicht en kan zolang er plaatsen vrij zijn via een mailtje naar [email protected] of rechtstreeks in de Oxfam-Wereldwinkel, Ghesquièrestraat 31, Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...