Opstellen van een teeltplan, VELT-leieland en Tuinhier

Is dit niet de eerste, meest belangrijke stap om ziekten en plagen in een tuin te ontlopen? Bovendien mag een goed plan niet ingewikkeld zijn. Wij bespreken het tuinplan zoals dat bij de lesgever ontstaan is door en met jaren ondervinding. Planten groeperen en laten opvolgen in de tijd is noodzakelijk om de zeven plagen van Egypte te ontlopen.

VELT-Leieland

Het groeperen van de planten is bovendien ook nodig om gemakkelijk op de juiste wijze te kunnen bemesten of juist niet te bemesten. Een goed tuinplan is de basis van een succesvolle ecologische groententuin. Het is NOOIT te laat om over te stappen op een correct tuinplan! Via computeranimatie kan de vruchtafwisseling mooi uitgebeeld worden.

Spreker is VELT-lesgever: Herman De Waele
Deze activiteit is een samenwerking van Tuinhier & VELT-Leieland.
Wanneer: zondagvoormiddag 22 november, 9u30
Waar: Zaal ‘Ter Leie’, Nieuwstraat 24, Astene
Inkom: Gratis voor leden Tuinhier en VELT-leieland , niet-leden betalen 2 euro.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...