Veldloop Deinze – UITSLAG – Alexander Diaz Rodriguez en Veerle Van Linden primus in Deinze #acdeinze

De 19de editie van de jaarlijkse veldloop van AC Deinze kon opnieuw rekenen op een massaal aantal deelnemers. Liefst 1334 atleten vonden de weg naar het provinciaal domein Brielmeersen. Op de zeer gevarieerde omloop, waar de wind bij pozen fel tekeer ging, toonde Alexander Diaz Rodriguez zich de sterkste van het pak. Hij ging Ward Van Der Kelen en Ward D’Hoore vooraf. Bij de dames stond er geen maat op het meesterschap van Veerle Van Linden die op het podium geflankeerd werd door Zenobie Vangansbeke en Ann Sofie Claeys. Bij de juniores was de zege weggelegd voor Jennen Mortier bij de mannen en Jolien De Schaepmeester bij de vrouwen. De beste masters van de dag waren Francis Van Steenbrugge , Toon Van Cauteren (M50+), Veerle Dendoncker en Nele Hillewaere, die het pleit won bij de W50+, die voor het eerst, net als hun mannelijke collega’s, in een aparte wedstrijd aan de start verschenen.

AC DeinzeFoto 2014

Voor het organiserende AC Deinze waren er podiumplaatsen voor Verschelden Enola (3de benjamins 2008), Claeys Senne (3de Pupillen 2006) en Gerben De Paermentier (2de miniemen 2003)

Uitslag kan hier bekeken worden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...