Versele-Laga Classic (kids) mountainbike en cyclo in Astene (Deinze) op zaterdag 14 november

Naar jaarlijkse gewoonte richt WTC Walter Godefroot hun VTT in. Dit jaar is die omgedoopt tot de Versele-Laga Classic. Versele-Laga zal de komende vier jaar als hoofdsponsor van de wielertocht optreden, die tot vorig jaar gekend stond onder de naam VTT Walter Godefroot.

Versele-Laga Classic

De wielertocht staat bekend voor zijn veelzijdigheid; er is een parcours voor elke liefhebber:

  • Mountainbike: 25- 40- 50 of 70 km.
  • Kids Mountainbike : 15 km. (inschrijven: vanaf 13u – start: vanaf 13u30)
  • Cyclo: 50 km

Starten kan vanaf 8u in Zaal Ten Hove (Nieuwstraat 3) in Astene. Alle deelnemers kunnen gebruik maken van de bikewash, vernieuwde douches en de gratis bewaakte fietsenstalling en krijgen een gratis snack en Augustijn.

Door de samenwerking met WTC Walter Godefroot, wenst Versele-Laga zijn naamsbekendheid in de regio te versterken. Versele-Laga is een merk voor dierenvoeding en verzorgingsproducten. Vandaag voedert Versele-Laga meer dan 15.000.000 huisdieren per jaar, en dat is nog te weinig gekend in onze regio. De Versele-Laga producten worden in dierenspeciaalzaken over meer dan 75 landen wereldwijd verdeeld.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...