Kadodagen in Pop-up van Oxfam Deinze (4 t.e.m. 6 dec.)

Het loont zeker de moeite om eens langs te gaan, unieke cadeautjes aan betaalbare prijzen. En je steunt er de derde wereld mee en de vele vrijwilligers achter Oxfam Deinze die jullie een gans weekend zullen bedienen. Joke De Paepe, nieuw bakken chocolatier werd gevraagd om heerlijke taarten en chocolaatjes te maken, met producten van Oxfam. De recepten krijg je er gratis bij…

oxfam_kadodagen_Deinze_beurs

Deinzeonline mocht als eerste een glimp opvangen van de Kadootjes en wij vonden het alvast geslaagd.

Hieronder een impressie.

Wij werden eerst getrakteerd op een world shake aperitiefje met zeer lekkere chips, kregen een rondleiding doorheen de verschillende items die aanbod komen. Groot assortiment Wijnen en andere dranken, juwelen, potten en kommetjes, speelgoed, kerst versieringen en heerlijke snacks chips, noten, chocolade, kunst en beelden.

De kadodagen starten vrijdagavond 4 december om 19.30 tot 22.30 uur, zaterdag 5 december van 10 tot 19 uur en zondag 6 december van 10 tot 17 uur Deze geschenkdagen vinden naar goede gewoonte plaats in het Brielpaviljoen dat omgetoverd is tot kadootjes paleis 🙂

Mocht je er dit weekend niet bij kunnen zijn, Oxfam heeft ook een winkel in de Ghesquièrestraat 31 rechtover de muziekacademie, spring gerust ook eens binnen. http://www.oxfamwereldwinkels.be/nl/winkels/deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...